Suonikohjujen hoito Tampereella

Verisuonikirurgi Tampereen Terveystalossa

Pekka Kuukasjärvi, thx-ja verisuonikirurgian erikoislääkäri, dosentti

Pekka Kuukasjärven palveluihin kuuluvat verisuonikirurgia, laskimonsisäiset uudet hoidot suonikohjutaudissa; suonikohjujen ultraääniohjatut vaahtoruiskutus-laser- ja radiotaajuushoidot. Vastaanotto on Tampereen Terveystalossa Rautatienkadulla.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Terveystalo Tampere
Rautatienkatu 27
33100 Tampere

Sairaanhoitajat 030 633 4504

Nettiajanvaraus Terveystaloon

 

 

Suonikohjut kannattaa tutkia

Suonikohjut on syytä tutkia, jos ne aiheuttavat merkittäviä oireita, haittaa ja vaivaa. Lisäksi suonikohjuvika on arvioitava aina ihomuutosten uhatessa. Suonikohjutaudin aiheuttamat oireet voivat olla epämääräisiä, eikä suonikohjujen koko aina ole suoraan yhteydessä oireiden vaikeusasteeseen. Joillakin potilailla voi olla huomattava suonikohjutauti ilman, että he kokevat sen oireita häiritseviksi. Toiset puolestaan kokevat merkittävästi haittaavia oireita, vaikka silmillä ja ultraäänellä havaittuna suonikohjutauti on lievä.

Miten suonikohjut diagnosoidaan?

Suonikohjujen diagnosoiminen, taudin vaikeusasteen arvioiminen ja mahdollisen toimenpiteen suunnittelu edellyttää aina ultraäänitutkimusta. Se tehdään ensimmäisen vastaanottokäynnin yhteydessä laskimonsisäisiin hoitomenetelmiin perehtyneen verisuonikirurgian erikoislääkärin toimesta.

Tutkittava oire ei aina selity suonikohjuilla. Verenkiertoarviota voidaan täydentää nilkkojen verenpainemittauksella, jolla voidaan arvioida valtimoverenkiertoa. Lisäksi on huomioitava tuki-ja liikuntaelinperäiset sekä hermostolliset syyt oireille.

Potilaspalautteita

 • Kiitos aivan mahtavalle lääkärille Pekka Kuukasjärvelle. Selitti asiat ymmärrettävästi selvällä suomella ja oli todella aidosti kiinnostunut asiakkaasta.  Ruusuja roppakaupalla tälläisestä palvelukokemuksesta!
 • Vastaanotolle pääsi jo ennen varattua aikaa. Lääkäri oli ystävällinen ja kohtelias ja tutki asianmukaisesti. Hoito-ohjeet selkeät. NPS arvosana: 10
 • Lääkäri Pekka Kuukasjärvi teki tarkkaa työtä ja oli hyvin huolehtivainen. Tiesi olevansa hyvissä käsissä, ei pelottanut.
 • Ystävällistä, tehokasta ja nopeaa toimintaa.
 • Sain lääkäriltä ja hoitajalta erittäin hyvää ja asiantuntevaa palvelua!
 • Asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua.
 • Palvelut ja toimenpiteet olivat loistavat
 • Palvelu joustavaa ja ystävällistä. Ajat pitää paikkansa.
 • Hoidossa lääkärin käytös oli 10. Kuukasjärvelle erikois kiitos.
 • Lääkäri asiallisen hyvä ja kuunteli murheeni myös aikataulut kunnossa
 • Hoito oli erittäin hyvä palvelu myös ystävällistä aikataulu piti paikkansa kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen.

Lue täältä lisää potilaiden palautteita ja kokemuksia suonikohjuhoidoista.

Jos on kysyttävää, voit lähettää viestiä myös yhteydenottolomakkeella: